Over mijzelf

Mijn naam is Daniëlle Verweij. Ik ben gewichtsconsulente en gespecialiseerd in het geven van voedings- en bewegingsadviezen.

Mijn passie voor gezond leven is al ontstaan op de middelbare school. Ik kreeg in korte tijd twee chronische ziekten, waardoor ik al op jonge leeftijd bewust werd hoe belangrijk en fijn het is om een gezond lichaam te hebben. Ik vind het fijn om goed voor mijn lichaam te zorgen, want je hebt maar één lichaam en daar zul je het toch heel lang mee moeten doen.

Ik vind het belangrijk om mensen te leren hoe we ons lichaam moeten voeden in plaats van te vullen. Ons lichaam voeden met gezonde ingrediënten waar ons lichaam wat aan heeft.

Ik houd van lekker eten en kook graag met pure producten. Lekker eten gaat heel goed samen met een gezond gewicht. Het draait om het vinden van de juiste balans.

Elk mens is anders, daarom bied ik begeleiding op maat aan. Samen kijken we naar een passend voedings- en beweegpatroon. Stap voor stap leer ik je een gezond voedingspatroon aan, waarbij je op een natuurlijke manier afvalt. De adviezen zijn gericht op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl door het stellen van realistische doelen met nadruk op bewustwording, variatie en balans.

Ook jij kunt bewust leren kiezen en zo jouw gewenste gewicht bereiken en behouden.

Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik jou hier graag bij.